Pilis-Logistic Kft - alapásás, árokásás, tereprendezés, földmunka, gépi földmunka árak

Gépi földmunka - Pincetömb kiemelés

Pincetömb kiemelés, medencealap kiemelés

gépi földmunka - Pincetömb kiemelés

Egy épület pincetömbjének kiemelése során nagyon fontos kulcsfontosságú szereppel bírnak a gépi és környezeti összetevők. Cégünk a pincetömbök és medence alapok kiásását több géptípussal végzi. Földmunka munkagépeink ez esetben lehetnek gumikerekes forgó kotró rakodó Volvo, New Holland és Caterpillar típusú gépekkel végzi fő és alvállalkozói szinten.

A pincetömbökből kitermelt föld elszállítását (amennyiben az feleslegessé válik) billenős autókkal végezzük, akár a munkafolyamattal egyetemben, vagy akár az építkezés végeztével. Amennyiben a pincetömb kiemelése során sitt, vagy törmelék kerül felszínre, annak az elszállítását is vállaljuk a legközelebbi hivatalos lerakóhelyre.

pincetomp kiemeles

Miért Hofstädter és a Pilis-Logistic Kft ?

  • A mai piac legversenyképesebb földmunka árait is tőlünk kapja.
  • Amennyiben tőlünk szándékozik beszerezni az építkezéséhez szükséges többi építőanyagot is abban az esetben komplex árengedményekre számíthat és kedvezményre a földmunka díjából..
  • Cégünk tapasztalt szakképzett megbízható gépkezelőkkel végzi a földmunkákat.
  • Irodánk nagy hozzáértéssel, és kitűnő anyagismerettel várja leendő ügyfeleit.
  • Kérjen összevont árajánlatot, és mi minden szempontból megtaláljuk az önnek legmegfelelőbb ár érték arányú építőanyagokat a földmunkától a falazóanyagokon át (Ytong tégla, a legújabb Porotherm téglák) a tetőcserépig.

Vissza a lap tetejére


Ajánlatkérés