Pilis-Logistic Kft - alapásás, árokásás, tereprendezés, földmunka, gépi földmunka árak

Gépi földmunka - Ajánló

Oldalajánló: hasznos weboldalak a földmunka témában

A földmunkákal kapcsolatban kevés olyan weboldalt találhatunk ahol hasznos és értékes információkkal lehetnek gazdagabbak az iparág és a tevékenység után érdeklődők. Megpróbáljuk ezt az űrt pótolni az alábbi kis gyűjteményünkkel, reméljük hasznosnak találják majd.

Földmunka lap.hu
A földmunka témakörében a leghasznosabb linkgyüjtemény ahol számos szolgáltatót megtalálhat az ország egész területéről.

Munkagépek értékesítése
A Best Machinery Kft. széles körű termékválasztékával várja az út- és mélyépítő vállalatok, bányászati, hulladékfeldolgozó és egyéb ipari cégek érdeklődését különböző munkagépek vásárlása esetén. A munkagépek, targoncák nem csak megtekinthetők, de ki is próbálhatók a cég telephelyén.

Talajvíz elvezetése földmunkáknál
A talajvíz mindig komoly fejtörést okoz a földmunkák kivitelezésénél és a kertek állagmegörzésénél. A probléma megoldásáról, annak egyik módjáról olvashat az Ezermester oldalán.

Catepillar munkagépek
A Huntraco Zrt. a vezető pozícióban lévő cég a földmunkagépek piacán. Számos géptípust kínálnak a földmunkák elvégzésének megkönnyítésére: kotrógépeket, árokásó gépeket, teleszkópgémes és csúszókormányzású rakodógépeket, valamint erő- , földtoló-, és tömörítő gépeket.

 

Ajánlatkérés