Pilis-Logistic Kft - alapásás, árokásás, tereprendezés, földmunka, gépi földmunka árak

Gépi földmunka - Tereprendezés

Tereprendezés, terület előkészítés

gépi földmunka - Tereprendezés

Cégünk vállal építkezés előtti, közbeni, és utáni tereprendezést, területtisztítást, medencék, kerti tavak kiásását, és az ebből származó föld, sitt elszállítását, és termőföld beszállítását. A tereprendezési földmunka folyamatot cégünk immár 10 éves tapasztalat alapján, és a piaci igények figyelembevételével végzi. A gépparkot is ezek a szempontok alapján alakítottuk ki.

A munkákat Bobcat Caterpillar illetve Komatsu márkájú jó minőségű megbízható gépekkel végezzük fő és alvállalkozói szinten. Az adott terepviszonyoknak megfelelően előzetes szemle alapján választjuk ki azt a gépet, amelyik az adott földmunka munkafolyamatra a legmegfelelőbb, és a megrendelő szempontjából a leggyorsabb, és leggazdaságosabb. Tereprendezés során tapasztalt gépkezelőink akár saját mérőműszerrel is segítenek a legjobb minőségű végcél elérésében. Továbbá foglalkozunk régi, járdák térbetonok, felszedésével, törőfejjel való feltörésével. Térbetonozás, járdakészítés, térkövezés alapjának előkészítésével, és az alapba való kövezés, murvázás szóródó áru szállításával.

tereprendezés

Miért Hofstädter és a Pilis-Logistic Kft ?

  • A mai piac legversenyképesebb földmunka árait is tőlünk kapja.
  • Amennyiben tőlünk szándékozik beszerezni az építkezéséhez szükséges többi építőanyagot is abban az esetben komplex árengedményekre számíthat és kedvezményre a földmunka díjából..
  • Cégünk tapasztalt szakképzett megbízható gépkezelőkkel végzi a földmunkákat.
  • Irodánk nagy hozzáértéssel, és kitűnő anyagismerettel várja leendő ügyfeleit.
  • Kérjen összevont árajánlatot, és mi minden szempontból megtaláljuk az önnek legmegfelelőbb ár érték arányú építőanyagokat a földmunkától a falazóanyagokon át (Ytong tégla, a legújabb Porotherm téglák) a tetőcserépig.

Vissza a lap tetejére


Ajánlatkérés