Pilis-Logistic Kft - alapásás, árokásás, tereprendezés, földmunka, gépi földmunka árak

Gépi földmunka - Árokásás

Árokásás, csatornázás, közműárok kiemelés

gépi földmunka -  Árokásás

Árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát lánctalpas Komatsu, vagy kombinált Caterpillar gépekkel végezzük, a munkahely adottságainak megfelelően. Tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközzel segítik a földmunka munkafolyamatait, a gyors kivitelezés érdekében. Az árokásást, és csatornaásást több féle kanálmérettel végezzük 30 cm szélességtől a 100 cm szélességig. Továbbá gépeink alkalmasak építkezés utáni közműárok kiásására, melyet egyedi tulajdonságaiknak köszönhetünk. Például a kész falak közvetlen közelében való ásásnál.

Mint minden földmunka munkafolyamatnál, így az árokásásnál, csatornakiszedésnél, és a közműárok kiásásánál is elsődleges szempont a precíz, és gyors kivitelezés a megrendelő elvárása, és kívánsága szerint.

arokasas

Miért Hofstädter és a Pilis-Logistic Kft ?

  • A mai piac legversenyképesebb földmunka árait is tőlünk kapja.
  • Amennyiben tőlünk szándékozik beszerezni az építkezéséhez szükséges többi építőanyagot is abban az esetben komplex árengedményekre számíthat és kedvezményre a földmunka díjából..
  • Cégünk tapasztalt szakképzett megbízható gépkezelőkkel végzi a földmunkákat.
  • Irodánk nagy hozzáértéssel, és kitűnő anyagismerettel várja leendő ügyfeleit.
  • Kérjen összevont árajánlatot, és mi minden szempontból megtaláljuk az önnek legmegfelelőbb ár érték arányú építőanyagokat a földmunkától a falazóanyagokon át (Ytong tégla, a legújabb Porotherm téglák) a tetőcserépig.

Vissza a lap tetejére


Ajánlatkérés