Pilis-Logistic Kft - alapásás, árokásás, tereprendezés, földmunka, gépi földmunka árak

Gépi földmunka - Alapásás

Alapásás

gépi földmunka -  Alapásás

Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásását lánctalpas Komatsu, és Caterpillar kisgépekkel végezzük. Minden esetben előzetes szemrevételezés alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére. Mint minden földmunka elvégzését tapasztalt gépkezelőink mérőműszerrel segítik.

Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra, akár pincefal mellett, akár közvetlen másik épület mellett 30 cm kanálszélességtől 250 cm mélyen.

Az épületek sávalap ásása nagy odafigyelést és pontos precíz munkát igényel, ami nagyon fontos az alapba szánt beton mennyiségénél. Fontos a minőségi kanálválasztás a gazdaságosság szempontjából. Kis gépeink pontosan precízen képesek ásni az alap falának beszakítása nélkül.

Fő szempontunk az alapásás során a precíz pontos munkavégzés, a megrendelő kívánságainak figyelembevételével.

alapásás

Miért Hofstädter és a Pilis-Logistic Kft ?

  • A mai piac legversenyképesebb földmunka árait is tőlünk kapja.
  • Amennyiben tőlünk szándékozik beszerezni az építkezéséhez szükséges többi építőanyagot is abban az esetben komplex árengedményekre számíthat és kedvezményre a földmunka díjából..
  • Cégünk tapasztalt szakképzett megbízható gépkezelőkkel végzi a földmunkákat.
  • Irodánk nagy hozzáértéssel, és kitűnő anyagismerettel várja leendő ügyfeleit.
  • Kérjen összevont árajánlatot, és mi minden szempontból megtaláljuk az önnek legmegfelelőbb ár érték arányú építőanyagokat a földmunkától a falazóanyagokon át (Ytong tégla, a legújabb Porotherm téglák) a tetőcserépig.

Vissza a lap tetejére


Ajánlatkérés